Nyugalom a Hármas-Körös ölelésében.

Önálló házak

Három jól felszerelt nyaralónk mindegyike önálló ház. Nem kell közösködni, másokhoz alkalmazkodni. Egyedül a ti birodalmotok lesz a jól felszerelt apartman. Akár baráti összejövetel, hangos buli, vagy szolíd családi nyaralás a tervetek, önálló teret biztosítunk a szórakozásra, kikapcsolódásra. Válassz a Körös nyaralóházak kínálatából és élvezd a jól megérdemelt pihenést.

Vizi paradicsom

Három kiadó házunk közül kettő közvetlen vízparti stéggel rendelkezik, a harmadik pedig közvetlenül a Liget Fürdőnél van. Vizi sportok, fürdőzés, horgászat, kajak-kenu, csónakázás, számos vízi program vár rátok. Gyomaendrőd 19 holtágja, csodálatos gyógyvizes Fürdője és a Hármas-Körös folyó tartogat izgalmas felfedezni valókat.

Kikapcsolódás

A Körös-Maros Nemzeti Park területe és Gyomaendrőd városának egyedülálló természeti és kulturális értékei számos megismerésre váró kalandot tartogatnak a látogatóknak. Az Alföldi táj sajátos hangulata, hagyományőrző értékeinek megismerése részei lehetnek a kikapcsolódásnak. Az aktív és passzív pihenést igénylők is megtalálják számításukat Gyomaendrődön a Körös nyaralóházakban.

Nálunk a kikapcsolódás garantált!

Egyedülálló, érintetlen természeti értékeket felvonultató környezetben várjuk kedves vendégeinket a Dél-Alföld szívében! Gyomaendrőd a legjobb úticél a vízi élet szerelmeseinek és a vidéki élet ízébe belekóstolni vágyóknak! Családoknak, baráti társaságoknak ideális apartmanjaink a pihenést és aktív kikapcsolódást keresőknek is teret adnak. Három nyaralóházunk gondoskodik a nyugalomról és kikapcsolódásról.

Csak választanod kell.
körösnyaralóházak - Milka nyaralóház

Milka Vendégház

Milka Vendégházunk Gyomaendrőd frekventált üdülő körzetében található, közvetlenül az Erzsébet liget ölelésében fekvő Liget gyógy- és termálfürdő szomszédságában. A strandolni vágyók pár perc séta után élvezhetik a Liget fürdő szolgáltatásait.

Az értékes gyógyvíz a betegek számára gyógyírt jelent A fedett és szabadtéri medencék, illetve az élményelemek minden korosztálynak felüdülést kínálnak.

A fürdőzés után kedvedre tölthetted időd a nyaralóban, a kis kertben bográcsozás, grillezés közben élvezheted a nyári napsütést. Teljesen felszerelt Milka vendégházunk a családi kikapcsolódás ideális szálláshelye.

További információ
körösnyaralóházak - Jázmin vendégház

Jázmin Vendégház

A Hantoskerti Holt-Körös patkó alakú holtága a városba nyúlva ékesíti Gyomaendrőd természeti értékeit. Természeti adottságaival gyönyörködtet és nyugalmat áraszt, teret adva a horgászat szerelmeseinek és vizi sportok kedvelőinek.

Ebben az egyedülálló környezetben fekszik Jázmin vendégházunk.

A városközpont és a Hármas Körös folyó 5 perc, a termálfürdő 10 perc gyalogosan. Családdal vagy barátokkal jössz, nem kell osztozkodnod mással, csak a tiétek ez a teljesen felszerelt ház, ahol még jakuzzi is szolgálja a kényelmeteket.

További információ
körösnyaralóházak - Vadkacsa vendégház

Vadkacsa Vendégház

Pihenj és töltődj fel távol a város zajától! Gyomaendrőd üdülő-övezetben, a várostól 1 km-re található ikernyaralónk. Két egyforma épületrész kapcsolódik egymáshoz, így két család szeparáltan pihenhet, az együtt töltött időn kívül.

A házakból kilépve árnyékos, hűs kert és hintaágy gondoskodik a pihenésről. Lenyűgöző kilátás fogad a csendes holtág vízére. A látványt a kerti padokról is szemlélheted, miközben rotyog bográcsban az ebéd. A nyaraló széles stégje kedvez a napozásnak. Horgászhatsz kedvedre, csónakázhatsz, de csobbanhatsz is a fürdésre is alkalmas tiszta vízben.

További információ

Várjuk Önt a Körös Nyaralóházakban

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken:

+36 30 945 4672

korosnyaralohazak@gmail.com